1-عملکرد آلرژی های غذایی را بدانید

برخی تخمین ها حاکی از آن است که حدود 30 درصد از مردم فکر می کنند که آلرژی غذایی دارند در حالی که کمتر از پنج درصد آنها اطلاعات کافی در این زمینه دارند. احساس بد بعد از خوردن غذا همیشه نشاندهنده ی حساسیت نیست. عدم تحمل لاکتوز ، ریفلاکس اسید و سلیاک ( یک بیماری خود ایمنی که سیستم گوارش قادر به پردازش گلوتن نیست) ، آلرژی نیستند. آلرژی غذایی یک واکنش سیستم ایمنی به پروتئین است که بدن آن را مضر تلقی می کند و در طی چند دقیقه تا یک ساعت از خوردن غذا اتفاق می افتد. علائم این بیماری شامل کهیر ، خارش ، مشکل تنفس و آنافیلاکسی ، یک واکنش بالقوه تهدیدکننده زندگی است که شامل یک پالس سریع ، بثورات پوستی ، ورم گلو و فشار خون پایین است.

2- فرزند خود را در مورد آلرژی به مواد غذایی آزمایش کنید

آزمایشات لکه پوستی و آزمایش خون اغلب برای تشخیص آلرژی استفاده می شود. آنها بسیار حساس هستند و می توانند نتایج گمراه کننده داشته باشند. برای کسی که بیش از یک یا دو حساسیت غذایی دارند ، بسیار نادر است. یک پاسخ این است که از پزشک خود بخواهید که یک آزمایش دهانی انجام دهد. در این آزمایش ، پزشک واکنش کودک را به مقادیر کمی از مواد غذایی آلرژی زا کنترل می کند.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها